ioan #2.

Ma numesc Eusebiu si doresc sa va vorbesc…

Simtire interioara sau un sir lung de aparente inselatoare. Ce poate da nastere unui sentiment atat de profund ca dragostea?

Dragoste adevarata. Esti sigur? Va iubiti? Da, va iubiti. Este dragoste adevarata? Posibil. Ce inseamna dragoste adevarata? O chestiune de destin…legaturi idiotice fictive, doar pentru a ne adanci viata noastra simpla intr-o alura cat mai mistica. Te intreb din nou…Dragoste adevarata? Da? N-as prea crede.

Sa definesc dragostea? Cum sa definesti dragostea cand te indragostesti, de fapt, de niste aparente, de niste circumstante?
O ambianta placuta, o lumina inselatoare, niste adevaruri mai mult sau mai putin adevarate. Cate iluzii pot contribui la zidirea unui sentiment atat de natural precum iubirea. Cum as defini eu iubirea? Mai bine nu definim. Iubirea este in fata noastra. Vrei sa iti gasesti iubirea „predestinata”? Ai gasit-o. Este in fata ta. Iubeste-o si te va iubi. Daruieste si ti se va darui.

Cand ai iubirea in fata, o cauti de defecte, in loc sa te bucuri de calitati. Te astepti ca iubirea sa te paraseasca? Asta nu se va intampla. Iubirea doar va cauta alta persoana care sa ii ia locul. Vrei sa iubesti cu adevarat pe cineva? Iubeste-l. Iubeste-o. Simte asta. Pare simplu? Este simplu.

Doar daca esti dispus sa traiesti ca un nomad al dragostei, doar atunci sa consideri ca cel pe care l-ai iubit atata timp nu mai este suficient de bun. Doar daca vrei ca dragostea sa ti se infatiseze sub mai multe chipuri, doar atunci sa parasesti acea actuala iubire. Te crezi in stare sa iubesti? Iubeste pana la capat!

Asadar, iubeste cu adevarat. Nu sunteti suflete pereche. Nu exista suflete pereche. Suntem o armata …si dragoste va fi sabia noastra!

Un comentariu

  1. coramica said,

    decembrie 5, 2009 la 14:53

    Frumos scris. Dar eu tot cred in sufletul pereche


Lasă un comentariu